Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam taki problem pierwszy raz wiec pytam jak pale auto to xsenony rozswiecaja sie na niebiesko a po chwili prawy zaczyna swiecic na czerwnono czy to znak ze trzeba juz wymienic zarowke czy oze inny powód tego byc ? slyszalem ze trzeba wymieniac obie naraz jak sie jedna zepsuje , czy zna ktos ceny tych zarowek i model, zrobilem dopiero 10tys i malo obeznany jestem ;posze o POMOC :o
Opublikowano

podbijam do tametu, mam podobnie, coś na indianina lekko jeden świeci, pewnie ktoś wymieniał żarnik jeden a nie parami, może stąd

jeszcze się nie wziąłem żeby podmienić strony, wtedy było by jasne czy to żarnik czy coś innego

Opublikowano
Spalila sie na 100%. Trzeba wymienic. Jak pamietam zarowki ktore siedza oryginalne sa marki osram chyba D2S
Opublikowano
świecenie żarówki na czerwono (mi kiedyś na różowo świeciła...) jest sygnałem że ona niedługo padnie, najlepiej wymieniać obie naraz, wtedy nie ma różnicy pomiędzy obydwoma żarówkami pod względem jasności.
Opublikowano

proste - zamień żarniki stronami to będziesz wiedział na 100% czy to żarnik czy nie ...

ceny zależnie jakie sobie żarniki zafundujesz i gdzie i po jakich zniżkach, byle byś parami zmieniał