Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
powiedz gdzie Ty byłeś że ciśnienie atmosferyczne miałeś 700 ??? :shock: już to powinno dać Ci do myślenia i taki test na luzie nic nam nigdy nie powie ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

Nie znam się na tym dlatego pytam, po podłączeniu bez odpalonego silnika wskazywal cos kolo 990hp ale wINPA nie wiem czy to jest to samo co w carsoft wyrażone w bar. Ogólnie wywala mi cały czas błąd

54 boost pressure sensor

bo ten czujnik chyba jest od własnie tego ciśnienia, a i dodam jeszcze iż na forum gdzieś czytałem że im niższe cisnienie tym lepiej ale jak jest naprawde to nie wiem.

Opublikowano
Nie znam się na tym dlatego pytam, po podłączeniu bez odpalonego silnika wskazywal cos kolo 990hp ale wINPA nie wiem czy to jest to samo co w carsoft wyrażone w bar. Ogólnie wywala mi cały czas błąd

54 boost pressure sensor

bo ten czujnik chyba jest od własnie tego ciśnienia, a i dodam jeszcze iż na forum gdzieś czytałem że im niższe cisnienie tym lepiej ale jak jest naprawde to nie wiem.

Jeżeli kolego jest błąd to czujnik jest nie sprawny lub ewentualnie odłączony. Zdejmij kanał wlotu powietrza od nawiewu 4 x torx + wyjęcie filtra kabinowego od strony kierwowcy z tyłu będziesz miał ten czujnik na śrube nr 10 zobaczy czy jest podłączony jak tak to wyjmij go i wyczyść może coś pomoże. Też miałem ten czujnik uszkodzony i samochód był strasznie mułowaty. Za nowy dałem 180 zł u znajomego

Opublikowano
Nie wiem kolego ale wydaje mi się jak jest błąd to Ecu daje wartość z niego a nie z czujnika