Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Po wykasowaniu błędów programem INPA samochód nie chce odpalić. Czy jest ktoś z szanownego grona z okolic Będzina i może mi pomoc w przywróceniu życia autku lub poradzić co robić?

Edytowane przez Smaugh
Opublikowano
Rozrusznik tylko "cyka" jak gdyby tylko próbował przekręcić silnikiem i jakieś dziwne dźwięki dochodzą od wskaźników.
Opublikowano

Kochani działa !!!!

Powiem szczerze, że ze stresu przestałem myśleć logicznie.

Kupinem nowy akumulator (Bosch S5) i działa. Okazało się nawet, ze wykasowałem wszystkie błędy :)

A dla innych co się zestresują, to miałem jeszcze taki taki objaw. Radio działało tylko w pozycji kluczyka 1 bo na 2 się wyłączało.

Jeszce raz dziękuje za pomoc :D

Opublikowano
Nie ma sprawy :) Przeżywałem kiedyś to samo po pierwszych zabawach z INPĄ, stresik był niezły jak przekręciłem kluczyk i usłyszałem tylko cykanie :mrgreen:
Opublikowano
No i poco te nerwy spokojnie zadaj pytanie na tym forum masz życzliwych kolegów jak moga to podpowiedzą :D
Opublikowano
Wiesz jak to jest - kupujesz samochód, następnego dnia idziesz do garażu i zaczynasz grzebać w aucie, które nie do końca znasz programami, które nie do końca znasz, po zabawie próbujesz odpalić i nagle słyszysz tylko jakieś dziwne cykanie :mrgreen: Z innych aut kojarzysz, że rozładowanemu akumulatorowi towarzyszy zwykle powolne kręcenie rozrusznika lub jego brak. Zanim weźmiesz do ręki telefon i wejdziesz na forum czy google pulsik potrafi nieźle podskoczyć :mrgreen:
Opublikowano

A jeszcze jak żonka marudzi "i po co to robiłeś" To dopiero ciśnienie skacze :)

Teraz jeszcze muszę zaprogramować zamykanie drzwi po ruszeniu, włączenie świateł oraz sygnalizacje świateł przy zamykaniu z pilota. Jednak muszę poczytać jak to zrobić.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jeszcze jak żonka marudzi "i po co to robiłeś" To dopiero ciśnienie skacze :)

Teraz jeszcze muszę zaprogramować zamykanie drzwi po ruszeniu, włączenie świateł oraz sygnalizacje świateł przy zamykaniu z pilota. Jednak muszę poczytać jak to zrobić.

one zawsze marudzą :D