Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siemka mam kolesia który twierdzi ze ma w swoim 528 (rekin) turbine czy to jest mozliwe ze seryjne silniki wychodzily z turbina (ja takiego samochodu niewidzialem) sprawdzic czy w tym rekinie jest turbo to niemam jak niechce mi sie jechac do niego bo daleko
tel;882470616
Opublikowano
Jezeli Twój znajomy ma BAVARIE to moze miec silnik uturbiony. Firma pod ta nazwa zajmowała sie uturbianiem silknikow BMW. Tak samo schnitzer uturbiał E21 323i.
Opublikowano
on ma silnik 2.8l chyba takie bmw niekosztuje 1000pare zl bo za tyle je chce sprzedac moze sie wybiore do niego to sam obejrze ten wynalazek
tel;882470616
Opublikowano
on ma silnik 2.8l chyba takie bmw niekosztuje 1000pare zl bo za tyle je chce sprzedac moze sie wybiore do niego to sam obejrze ten wynalazek

Szukam e28 wiec jak cos bedziesz wiedział to daj znać!

-----BMW E28 520i-----
Opublikowano
siemka mam kolesia który twierdzi ze ma w swoim 528 (rekin) turbine czy to jest mozliwe ze seryjne silniki wychodzily z turbina

Nie jest to możliwe chyba że sam sobie ją dołożył.W E28 bo myślę że o taki model Ci chodzi jedyny silnik z turbo miała Alpina B7 ale to było 3,5...

Opublikowano
:wink: hihihi a może kolega ma poprostu Turbo-Diesla i mu się wydaje, że ma 2,8 :wink:

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano
:wink: hihihi a może kolega ma poprostu Turbo-Diesla i mu się wydaje, że ma 2,8 :wink:

Przy sprawnej turbinie...może mieć takie wrażenia! :twisted2:

nie no chyba az taki glupi niejest
tel;882470616
Opublikowano
JAk jest to silnik 2.8 i ma turbo to na bank jest to BAVARIA. Kiedys uturbiała silniki BMW i miała nawet wiekszy prestiz niz Alpina. Na 100% jest żadsza. Widziałem tylko raz oryginalna BAVARIE e12 własnie z silnikiem 2.8 i turbo. W necie prawie nic nie znalazłem na temat bavarii a wielka wielka szkoda.
Opublikowano
JAk jest to silnik 2.8 i ma turbo to na bank jest to BAVARIA. Kiedys uturbiała silniki BMW i miała nawet wiekszy prestiz niz Alpina. Na 100% jest żadsza. Widziałem tylko raz oryginalna BAVARIE e12 własnie z silnikiem 2.8 i turbo. W necie prawie nic nie znalazłem na temat bavarii a wielka wielka szkoda.
jagby to była prawda to by sie opłacało ten samochód kupic za takie pieniadze bo niejest w złym stanie a cena tez niewysoka wkrutce dowiem sie wiecej
tel;882470616
Opublikowano
wiec sie dowiedziałam pare rzeczy mianowicie:jest to orginalny silnik 2,8i na turbie niedokładane blacha w bdb stanie zero rdzy silnik tez w bdbstanie alu felgi cetralnny szyber dach,el lusterka,hak ceny sie niedowiedzialem bo mialem ja ja zaproponować jesli ktos jest zainteresowany napisz domnie a przesle ci dane do kontaktu on jest z woj lubuskiego
tel;882470616
Opublikowano
wiec sie dowiedziałam pare rzeczy mianowicie:jest to orginalny silnik 2,8i na turbie niedokładane blacha w bdb stanie zero rdzy silnik tez w bdbstanie alu felgi cetralnny szyber dach,el lusterka,hak ceny sie niedowiedzialem bo mialem ja ja zaproponować jesli ktos jest zainteresowany napisz domnie a przesle ci dane do kontaktu on jest z woj lubuskiego

Byłbym wdzięczny jak byś mi przesłał namiary do właściciela tej e28

-----BMW E28 520i-----