Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Szanowni forumowicze, proszę o podpowiedzi: od kilkunastu dni zauważyłem, że gdy mocniej "trzasnę" :twisted: drzwiami lub uderzę nogą :duh: w środkową konsolę to pod wyświetlaczem radia, pomimo włączonego zapłonu i wyjetego kluczyka ze stacyjki, załącza mi się jakiś, no nie wiem, silniczek lub "brzęczyk" i za przproszeniem "warczy" :think: I albo sam się wyłączy (choć rzadko to bywa) albo po prostu znów muszę np. uderzyć w bok środkowej konsoli.

O co tu chodzi? Co tam może być za silniczek lub wentylatorek jakiś? :?:

Pozdrawiam i czekam na info.

Siemka :wink:

Opublikowano
viewtopic.php?f=72&t=153069&p=1093808&hilit=wiatraczek+klimatronik#p1093808 :search: Przeczytaj ten temat kolego. Wyciągaj klimatronik, jest tam taki wiatraczek i jestem pewny, że jest w kurzu itp. Wyczyść dokładnie i przy okazji psiuknij WD40 itp. Polecam CX boscha (podobna cena). On przez jakiś czas pracuje nawet jak auto zamkniesz, tak samo jak przy automatach kontrolka się pali przy P. Powodzenia :D
Opublikowano
Dokładnie "krys32" masz rację
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano

:D Siemka.

Serdeczne dzięki za podpowiedzi.

:cool2: Wszystko się zgadza - to wiatraczek. Niestety regeneracja nic nie da, za bardzo już łożysko się wyrobiło i trzeba poszukać nowego.

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam wszystkich.

cześć. :handshake: