Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczow jestem dzis po raz pierwszy na forum i mam prosbe chce kupic e46 330ci coupe do 25000 gdyby ktos cos wiedzial o jakiejs fajnej bryczce to bede wdzieczny pozdrawiam Marek
Opublikowano
Jezli szukasz w tej cenie e46 330 Ci to znaczy ze cie nie stac nparwde na ten model z tym silnikiem bo przyjmijmy zebys go kupił w tej cenie w co nie wierze to itak pozniejsza inwetsycja w to w auto zrujnowła byc cie w bo w tej kwocie nie kupisz modelu bez powaznych mankamentów chyba ze szukasz anglika to smiało mozesz atakowac .
Opublikowano

Proponuję zamieścić to ogłoszenie tutaj:

viewforum.php?f=5

Ale boję się, że z tym budżetem prosisz się o kłopoty.

W jaki rocznik celujesz?

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Witam no to co proponujesz ? a czy z anglikiem nie bedzie klopotow bo slyszalem ze pojawiaja sie problemy z elektryka , a co sądzisz o 2,8 pozd.
Opublikowano
Kolego za 25 tys już powinieneś kupić w tej cenie 328 Ci. Z tym, że musisz zawsze zostawić sobie jakąś kasę na jak ja to nazywam pakiet rozruchowy czyli olej, filtry, świece i reszta co jak kto uznaje. Poza tym zawsze może wyjść w praniu jakaś usterka więc jeśli masz równe 25 tyś to nie licz na rarytas.
Opublikowano
A na co zwracac szczegolna uwage? ostatnio mialem 330d i mialem z nia duzo klopotow mechanicznych i nie chciałbym powtorki.za wszystkie podpowiedzi z gory dziekuje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja szukam 330 i ale juz wiem ze ponizej 35 tys to nic ciekawego nie ma