Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy takie listwy mozna kupic ? bo sa czarne i srebrne a przy srebrnym aucie srebrne wygladaja o niebo lepiej niz czarne auto wyglada duzo mlodziej ale nie wiem

od czego to zalezy? patrzylem i tez te po lifcie maja czarne boczne listwy i te na zderzakach czy ktos po prostu je sobie maluje czy mozna takie dokupic jako czesc tuningowa i jesli tak ile one kosztuja

i od czego to zalezy ze w jednej 320d sa czarne a w drugiej srebrne (oczywcie ten sam rok i silnik tez sedan itp itp)

czarne : http://otomoto.pl/bmw-318-1-8-klima-z-niemiec-C22477367.html

srebrne : http://otomoto.pl/bmw-320-zadbana-godna-polecenia-C22400324.html

prosze o odpowiedz

Opublikowano
kolego o ile dobrze kojarze to zawsze wychodziły czarne listwy ozdobne w e46, klamki również. Cześć e46 ma w kolorze, bo poprostu odwiedzili lakiernika.
Opublikowano
kolego o ile dobrze kojarze to zawsze wychodziły czarne listwy ozdobne w e46, klamki również. Cześć e46 ma w kolorze, bo poprostu odwiedzili lakiernika.

Listwy jak najbardziej czarne co do klamek nie byłbym już taki pewny - klamki w kolorze karoserii to chyba jakaś opcja podobnie jak lusterka.

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

Opublikowano
dokładnie, ja mam w/g vinu lakierowane klamki w kolor nadwozia także z tym lakiernikiem zapędziłeś się,ale listwy z tego co mi wiadomo zawsze są czarne
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W sedanie i kombi listwy fabrycznie tylko czarne.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Copue ma malowane w kolor auta w standardzie. Compact oczywiście tak, jak sedan i touring.