Skocz do zawartości

poszukuje kolegi z interfejsem do e39 520i 96r podkarpacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jezeli moglby mi ktos pomoc z podpieciem do kompa mojej buni, poniewaz duzo rzeczy w moim aucie nie chodzi chcialbym jakiegos ogarnietego goscia prosic o pomoc poniewaz , ja jestem z tego lajek. w rzeszowie nie ma nikogo kto by umial np. uaktywnic czujnik deszczu, czy pamiec foteli.. jak juz jest to wolają sobie duzo kasy,, oczywiscie za pomoc sie odwdziecze.. PW Pozdro
Opublikowano
Kolego co do czujnika deszczu to u mnie jest, że przekręcam kluczyk w pozycję 1, jeden ruch wykonuję rączką od wycieraczek do góry, raz sobie wycieraczki przelecą i koniec. Odpalam silnik i czujnik działa. Spróbuj może u Ciebie też podziała :D Powodzenia :D
Opublikowano
hmm to nie dobrze. Ciekawe dlaczego. A może sam czujnik masz padnięty? Ale niestety bez kompa nic rzeczywiście nie zrobisz. Jakby było bliżej to bym Ci pomógł bo mam interfejs itd.
Opublikowano
dzieki shadow. przujechal do mnie gosc z fejsem i okazalo sie ze komputer wogole nie pokazuje mojego czujnika . a co do pamieci foteli to byly bledy silniczków siedzenia zaglowkow ipt. ale nie wiem czego bo wszysyko mi dziala jak nalezy i dzialalo oprucz pamieci . zresetowal mi bledy siedzen wszystkie znikly ani jeden nie zostale, lecz to dalej nie pomoglo.. dlatego poszukuje kogos prywatnego poniewaz to juz moja 3 wizyta u machare z kompem , kasa leci a efektow zero. a z jakims kolega poprostu na spokojnie mozna wszystko sprawdzic ...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pamięć musisz sobei zapamiętać. Ustaw wszystko tak jka chcesz, wciśnij czerwone M (memory) - zacznie świecić się na czerwono i później np 1. Masz zaprogramowane ustawienia pod jedynką.

Przestaw fotel, kierownice, lusterka, wciśnij 1 i powinno wszystko ustawić ci się wg pamięci.

Jeśli nie działa to masz uwaloną pamięć - do wymiany panel w fotelu kierowcy, cały kompletny.

Miałem to samo kolego.

U mnie objaw naweet później był taki, że wszystko działało odwrotnie, tzn odsuwanie jako przysuwanie, góra jako dół... Zmieniłem panel fotela i wszystko jest ok.