Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdy będę sprzedawał swoją sztukę napiszę w ogłoszeniu "auto absolutnie nie użytkowane przez kobietę"
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie no weź przestań, przecież wiadomo wszem i wobec, co zresztą potwierdzają opisy handlarskie, że auta "użytkowane przez kobietę" to absolutne rodzyny zachowane w stanie fabrycznym przez 10 lat. Nie to, co jakiś tam facet. Przecież prawdziwy facet biegi zmienia bez sprzęgła, auto myje i czyści ten jeden jedyny raz dopiero przed sprzedażą, olej longlife to dla niego veeeeeeeery long life i zamiast 15.000 km robi na nim 50.000 km, opony traktuje jak kierowca F1 czyli im bardziej slikowe, tym lepsze itd.

jak druty wyjdą to będą akurat na zimę ;)

Kamil
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
w sobote za tydzien kupuje w niemczech tansza i nowsza :)ale nie bede sie chwalil linkami opisem bo juz sie raz pochwalilem iii nie wyszlo dam znac napewno jak kupie :>
Opublikowano
trudno powiedziec czemu .kupil zrobil 5 tys km i sprzedaje :)wydaje mi sie ze nawet za 95 ciezko mu ja beddzie sprzedac a z tego co mowia osoby posiadajace te auta ,nawet jak maja o wiele taniej niz on to i tak nikt do nich nie dzwoni z jakim kolwiek zainteresowaniem tym modelem ....,mozliwe ze handlina :>
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
trudno powiedziec czemu .kupil zrobil 5 tys km i sprzedaje :)wydaje mi sie ze nawet za 95 ciezko mu ja beddzie sprzedac a z tego co mowia osoby posiadajace te auta ,nawet jak maja o wiele taniej niz on to i tak nikt do nich nie dzwoni z jakim kolwiek zainteresowaniem tym modelem ....,mozliwe ze handlina :>

Bo grunt panie to klekot pod maską :)

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To jest wątek o konkretnym egzemplarzu auta do sprzedaży a nie kolejne miejsce gdzie możecie sobie urządzać wojenki dieslowo-benzynowe.

Posprzątałem i otwieram. Kto znów zacznie- dostanie z laserowej dzidy od Kapitana Bomby :mrgreen: :nienie:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
prosilbym o podpowiedz czy to S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP to jest logic 7? jesli nie to jaka jest roznica miedzy tym dsp a logic7?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
prosilbym o podpowiedz czy to S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP to jest logic 7? jesli nie to jaka jest roznica miedzy tym dsp a logic7?

Hifi pro to jest wlasnie logic7. Wyzej jest juz tylko hifi individual.