Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zakupilem dzis kabelek do diagnozy bmw , wszystko ladnie pieknie , instalacja sterownika przebiegla pomyslnie , lecz jest problerm z doborem oprogramowania...instaluje INPLA wedlug INSTRUKCJI to po zalaczeniu otrzymuje komunikat "BRAK SKALDNIKOW .dll --> i takie tam" , EBAS tez nie chce dzialac..;/ nie wiem co robie zle ..jak wszystko krok po kroku wykonuje.

Jakies inne programy polecacie ? łatwiejsze dla poczatkujacego ?

dzieki z gory za odpowiedzi.

Opublikowano

zmienone wszystko smiga...! ale nie widzi INPLA modelów pojazdu ..;/

CARSOFT działa czyta błędy itp ..

ps. modele sa! lecz przy ubraniu elementu do diagnozy otrzymuje komunikat "ERROR compiling srcipte fiele"

Opublikowano

Ja zapytam się jeszcze raz - jaki motor?

Z INPĄ dobrze współpracuje w e36 tylko ADS, nie zwykły interfejs! Jeśli zadałbyś sobie trochę trydu i przewertował tematy podane Ci wcześniej to wiedziałbyś o tym... :wink: :wink:

Popytaj nerwusa - on opracowuje te interfejsy, na pewno Ci pomoże.

Spytaj jeszcze tutaj - tylko nazwij wszystko dobrze... ;)

viewtopic.php?f=97&t=74640&p=1254331#p1254331

Opublikowano
instalowałem INPL-e jednoczesnie na kompie jak i laptopie ,nie ważne czy jest podłączony do auta czy nie ...i tak wykazuje ten błąd ...""ERROR compiling srcipte fiele"
Opublikowano

Stary, nie wiem, jakoś nie możemy się dogadać... Musimy popracować nad komunikacją.

Ja nie pytam się o o to czy instalowałeś INPĘ na kompie czy na laptopie, stary.

Ja się pytam CZYM SIĘ ŁĄCZYSZ Z AUTEM!

I pytam się jaki masz motor w aucie, ciężkie te pytania czy jak?