Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Praoszę o pomoc. Chcę wymienic oryginalne radio na stację Dynavin. Czy po wymianie konieczny będzie separator antenowy, czy powinno odbierać dobrze bez niego?
Opublikowano
Witam. Ogolnie jest to zestaw nie wymagajacy dodatkowych czesci ale faktem jest, ze radio odbiera bardzo slabo. Na szczescie jest wiele innych opcji oprocz radia. Pozdrawiam.
Opublikowano
Rozumuję tak: oryginalne radio podaje napięcie na kabel antenowy i zasila wzmacniacz antenowy. Jak zmienię na Dynavina to wzmacniacz bedzie bez zasilania i tylko bedzie tłumił sygnał. W takim razie trzeba podać napięcie na kabel poprzez separator. Czy moje myślenie jest prawidłowe?
Opublikowano
Dziekuję za odpowiedzi. Pytałem, bo w najbliższych dniach mam dostać zamówione radio i chciałem mieć wszystko potrzebne do zamontowania zeby póżniej ju z nie musieć kombinować. Teraz wiem....dzieki.
Opublikowano
Dziekuję za odpowiedzi. Pytałem, bo w najbliższych dniach mam dostać zamówione radio i chciałem mieć wszystko potrzebne do zamontowania zeby póżniej ju z nie musieć kombinować. Teraz wiem....dzieki.

Koniecznie opisz jakie wrazenia, jak sie sprawuje, moze pare fotek?