Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie zakupiłem nie dawno e46 2.0i z dość bogatym wyposażeniem i dopiero po powrocie domu zorientowałem się, że nie ma w radiu wejścia na płyty CD ani zmieniarki w bagażniku oraz żadnych wystających kabli do podłączenia możliwe jest że nie ma po prostu CD ? czy gdzieś da rade podłączyć zmieniarkę ?
Opublikowano
a zdejmowałeś boczną wykładzine bagażnika i szukałeś dobrze? u mnie wiązka kabli od zmieniarki była wetknięta głęboko i trochę się jej naszukałem. oczywiście cały boczek bagażnika musiałem zdjąć.
Opublikowano
No tak jakoś super dobrze nie szukałem zerknąłem po prostu do bagażnika jutro sprawdzę jakoś konkretniej ale dzięki za info ze szukać za wykładziną
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Po lewej stronie, odpina się wykładzinowe drzwiczki a tam zmieniarka, pod nią półeczka na etui z płytami. Ja również popadłem w małą konsternacją, ale znalazłem dość szybko. Zmieniarka na sześć płyt. Ciekawe, że numeracja płyt jest od dołu do góry...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
U mnie pod wejściem na płyty navigacji jest miejsce na zmieniarkę. Znalazłem dwie wiązki kabli, zakończone małymi, kwadratowymi wejściami. Czy to wystarczy do podpięcia oryginalnej zmieniarki?