Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , czy jest różnica między kostką stacyjki silnika benzynowego a diesla ? Oraz czy ma znaczenie jaka skrzynia biegów jest w aucie ?
Opublikowano

Tzn ? Co konkretnie masz na myśli ?

A pytam o kostkę , bo znalazłem aukcję , i użytkownik allegro twierdzi , iż ona pasuje do wszystkich rodzajów silników .. A sam tego pewny nie jestem więc wolę zapytać niż wydawać nie potrzebnie kasę ;)

Opublikowano
... nie wiem dlaczego ale byłem przekonany że kombinowałeś coś ze stacyjką ,więc wyszedłem z założenia że to właśnie przez to masz problem z przekaznikiem...;)

eSKa

Opublikowano
Nie nie , kostka stacyjki miewa swoje humory od samego początku jak mam auto , czasem zanim rozrusznik złapie muszę przekręcać kluczyk z 5-6 razy , a innym razem gdy chce zgasić auto po przekręceniu kluczyka samochód dalej chodzi .. To działo się również ze starym przekaźnikiem z którym nie miałem takich problemów jak z tym kupionym na allegro.
Opublikowano
No tak , ale dalej nie wiem czy mogę założyć obojętnie jaką kostkę do E34 , czy muszę szukać konkretnie do Diesla z manualną skrzynią biegów
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najpewniej będzie jak kupisz kostkę od diesla, skrzynia raczej nie ma znaczenia jaka jest.
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
Kostka zamówiona , Pan w sklepie zapewniał mnie że rodzaj paliwa nie ma żadnego znaczenia .. Zobaczymy jak przyjdzie i będzie założona