Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,widziałem na yt taki filmik podaje link

, i teraz moje pytanie tyczy się pierwszych 30 sekund,czy ktoś już to robił w swoim aucie ,albo ma pomysł jak to zrobić?? będę bardzo wdzięczny za pomoc !!

Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt !!! ;) :cool2:

http://forum-lines.ru/rez/ab214080.gif

раскрутка сайта киев

E34 520i M50 B20

E34 550i S70 B56

Suzuki DR 800 Big

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fabrycznie to na pewno się tak nie da.Pewnie jakiś własnej produkcji moduł tam zagościł-co do tej na początku bo później widoczny był stroboskop który jest zabroniony.

Ale po co ci to? Gwiazdka trwa tylko 2 dni :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Fabrycznie to na pewno się tak nie da.Pewnie jakiś własnej produkcji moduł tam zagościł-co do tej na początku bo później widoczny był stroboskop który jest zabroniony.

Ale po co ci to? Gwiazdka trwa tylko 2 dni :mrgreen:

Może i tak ale może ktoś zna schemat jak to połączyć btw dziwi mnie czemu jak ktoś założy na jakimś forum jakiś nietypowy temat ,to w większości nie ma odpowiedzi tylko pytania typo np '' po co ci to '' :(

Pozdrawiam !!

раскрутка сайта киев

E34 520i M50 B20

E34 550i S70 B56

Suzuki DR 800 Big

Opublikowano
Nie mam pewności,ale da się zakodować moduł świateł by takie numery robił.Widziałem kilka filmów i raz w realu i koleś włączał to fabrycznym kluczykiem. Jest tego dużo na youtubie.
Opublikowano

Witam, podlacze sie do tematu poniewaz kiedys robilem taki motyw ze swiatlami uzywajac do tego aparatu foto i lightrooma (program do obrobki zdjec) zajelo kilka godzin zdjec i okolo 1000 zdjec ale efekt taki sam. Byc moze tutaj jest jakies ustrojstwo elektroniczne ale ja nie widzialem na zywca.

Swoja droga od niektorych bmw z tego filmiku daje wiocha bardziej niz od furmanki :D

Opublikowano
Było już kiedyś poruszane na forum. Można w internecie kupić taki moduł, który robi taką dyskotekę. Jak dobrze pamiętam to kosztuje coś około 100 e.
Opublikowano
Było już kiedyś poruszane na forum. Można w internecie kupić taki moduł, który robi taką dyskotekę. Jak dobrze pamiętam to kosztuje coś około 100 e.

Hmmm 100 e, powiem Ci że to kupa kasy jak na taki moduł,wydaje mi sie że jest to proste aby samemu zrobić taką dyskotekę ...może wystarczy kilka przekaźników i jakieś pierdułki co bd tym sterować :) Sam nie wiem :mad2:

раскрутка сайта киев

E34 520i M50 B20

E34 550i S70 B56

Suzuki DR 800 Big

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam wszystkich przez te zas...a ACTA to nie moge z zagranicy odtworzyc linku ale z tego co przeczytalem to powiem wam ze moja bunia robi to samo swiatlami postojowymi na zaplonie przez jakas chwile :8) juz tak miala jak ja kupilem myslalem ze to standard :D
od zawsze na zawsze BMW:)