Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Panowie proponuje temat gdzie mozna by wpisywac kogo (np zakrty poczesci nr rejestracyjny) i gdzie widziano Bawarka w woj. malopolskim.

Troche osob zaglada na forum i czasem mozna sie pozdrowic swiatlami , puscic w korku , czy zagadac na stacji :mrgreen: . Wkoncu to forum poczesci maniakow tego modelu .

Oczywiscie nie podawac calych rejestracji bo czasem wystarczy ... KMY xxx9 na ulicy . Milkowskiego /Krakow i to wszystko .

Co Wy na to ? Mozna sprecyzowac sprawe na wojewodztwa bedzie latwiej sie odnalesc , pozatym temat mozna by podwiesic co by latwo miec do niego dostep.

Prosze o opinie. Przerabilem temat na innym forum i urosl dosc ciekawie na 150 stron :roll: w ciagu 2 lat :mrgreen:

Opublikowano
nie wiem czy zda to egzamin ale jestem za!!!!
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
raczej zda egzamin, Wczesniej bylem zarejestrowany na forum audi a3(mialem i mam jeszcze a3) i tam jest cos takiego jak -Z cyklu pozdrowienia na drodze-
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
też jestem za, ciekawy pomysł :)
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
Ciekawa propozycja.

Ale chyba nie zda egzaminu na tak dużym forum - jakieś "regionalne" to prędzej. :wink:

Dlatego propnowalem . Wysallem propozycje do moderatora dzialu ale olaj mnie cienkim siurem :norty: