Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam mała NAVI tzw. "strzałkową". Od dwóch dni temp. w nocy spada poniżej -6C a rano jest ok -6C. Jadąc rano do pracy już drugi raz natknąłem się na dziwne zjawisko dotyczące informacji wyświetlanych przez radio z małą NAVI. Mianowicie zamiast "podwójnego" menu , min. z godziną pełnoekranową , obsługą NAVI pojawia się menu jak na fotce poniżej.

http://img16.imageshack.us/img16/1148/imag0101zr.th.jpg

Normalnie nigdy nie udało mi się wyświetlić temperatury zewnętrznej w trybie pełnoekranowym a tu JEST ot tak - dopóki temperatura nie wzrośnie - wracając z pracy przy -2...-3C tego efektu nie zaobserwowałem, jak również w ciągu wieczora jeżdżąc przy -5...-6C, ----- dzieje się to tylko "po nocy"

O co kaman ??

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

• Członkowie klubu
Opublikowano
Mam taką samą navi u siebie - nigdy czegoś takiego u siebie nie widziałem, nawet przy większym mrozie... niezła ciekawostka :)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Również przy ostatnich niższych temperaturach zaczęła mi navi wariować. Przy każdym potwierdzeniu wejścia w jakąś opcję albo wpisania litery navi wraca do menu głównego. Po ponownym wejściu do poprzedniej opcji dopiero wybiera to, co chcieliśmy. Wychodzi na to, że wszystko trzeba robić na dwa razy... :duh:
Opublikowano

Ciekawostką jest może nie to, że coś nie działa ... bo przymarzło lub coś tam... ale to że pojawiła się funkcja , której wcześniej nie było jak "OUTSIDE TEMP"

Zapobiegawczo zajrzę do radia pod kątem "zimnych" lutów - zimny nabiera nowego znaczenia podczas mrozu :mrgreen:

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

Opublikowano
Ja chyba też tak miałem, a na pewno przy mrozach po naciśnięciu tego co pokazałeś można było wyświetlić samą tylko temperaturę zewnętrzną.