Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

To mój pierwszy post na forum, zatem witam wszystkich:)

Posiadam E46 330D Sedan "00r. Mam w niej trochę już sfatygowane fotele Sportsitze. Identyczne jak tutaj:

http://img850.imageshack.us/img850/5979/img1233pc.jpg

Wczoraj odkryłem że na boczku fotela kierowcy zrobiła się już dziurka. Poza tym na tylnej kanapie jest także druga mała dziurka (5mm x 10mm), a gąbka w przednich fotelach jest już zmęczona, gdyż materiał ostro się zawija.

Chciałbym coś z tym zrobić. Wiecie może czy jest taka możliwość aby naprawić te defekty u tapicera, który "dołoży" identyczny materiał? Czy też konieczne jest tapicerowanie wszystkiego? Jeżeli ktoś ma namiar na dobrego tapicera, który coś by wyczarował z moim wnętrzem i byłby w pobliżu Krakowa byłoby super.

Ogólnie zależy mi na Waszej opinii, co najrozsądniej zrobić, aby miało to ręce i nogi. Ciężko jest bowiem znaleźć podobne wnętrze do sedana w rozsądniej cenie i niezłym stanie.

Pozdrawiam