Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Masz na allegro środkowe tłumiki, dobierz jakiś i wspawaj zamiast rury. Ja końcowy obspawałem blachą do okoła i środkowy tak jak się dało, ale efekt był na dwa lata a teraz też będzie wymiana od silnika do końca na nowe.
Opublikowano
No coś trzeba będzie myśleć w tym temacie szkoda całego wymieniać bo ostatni wygląd dobrze, ciekawi mnie tylko jaki będzie efekt po wspawaniu samej rury. Słyszał ktoś może ???
Opublikowano
Nie chcę się wymądrzać, bo raz, że dopiero co "wbiłam się na forum", ale miałam podobny przypadek (auto było kupione lekko rozbite) i tez był uszkodzony wydech....Kuzyn polecił mi coś na zasadzie wspawania rury, jak była robiona blachówa, to spytałam się w warsztacie o ten pomysł... Efekt był taki, że padło pytanie czy chcę jeszcze jakiś przegląd przejść oraz coś o możliwości uszkodzenia silnika-nie wiem dlaczego, ale takie info otrzymałam. Byłam jeszcze u gościa od tłumików to odpowiedział, tak,l zrobić to on może wszystko, al;e gwarancji za to nie bierze i tak w ogóle to w razie czego nie on to robił....W sumie te dwie odpowiedzi dały mi do myślenia i wymieniłam układ nie na oryginalny, ale jestem zadowolona, szczególnie ze względu na delikatne mruczenie....