Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, ostatnio podpinałem się pod swoją bunie e36 320i na vanosie z 96r, coupe.

Wyskoczyły mi aż 4 błędy, oto one :

Błąd nr 55,65,25 i 14. Spisałem tylko numerki, nie odpisałem całości i nie mam możliwości przetłumaczyć gdyż nie pamiętam treści-szczerze mówiąc miałem na to 2min (menu w języku ang.)Nie chcę męczyć znajomego żeby znów przyjeżdżał do mnie i się wpinał więc rodzi się w tym momencie prośba do was, fanatyków BMW :mrgreen: co one oznaczają i jakie ewentualnie kroki powinienem podjąć z nimi związane, z góry dziękuje.

Nie znalazłem podobnego tematu na forum a wujek google nie chce mi zbyt wiele powiedzieć, proszę o pomoc :D

Edytowane przez mateusz_maniek_92
Opublikowano

Komputerkiem do odczytywania błędów i ich kasowania(chyba), w sumie nie wiem jaką to nosi nazwę i jak się na to potocznie mówi ale wygląda jak urządzenia diagnostyczne, wielkości litrowej butelki, czerwona obudowa-nie wiem czy ci to w czymś pomoże :mad2:

W sumie nie ma to znaczenia, po prostu auto zostało podpięte pod kompa (albo komp pod auto,jak kto woli :lol: ) i wyskoczyły te błędy.