Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiem, jak jest akurat w Twoim przypadku, ale np. w przypadku e30 z silnikami benzynowymi i bez obrotomierza (a więc i bez ekonomizera) wystarczy przełożyć zegary, podpiąć do nich kostkę, która do tej pory nie była nigdzie podpięta (w żółte gniazdo w zegarach, o ile dobrze pamiętam) i wszystko śmiga.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie nie tak do końca, tato przekłądał zegary, nie miał obrotomierza i założył z obrotomierzem bez ekonoma i chodzi, a założył poźniej z ekonomem i nie działa. Po za tym po co Tobie ten ekonom, chcesz zawału dostać jak wskazówka na pierwszych trzech biegach dojdzie do 30 litrów? :twisted:

PZDR>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

znalazłem zegary z ekonomizerem do wersji 2.4d po podłączeniu ekonomizer pokazuje max spalanie i pełny zbiornik paliwa a do tego świeci się rezerwa. Dodam że nie podłączyłem żółtej kostki bo po prostu jej nie mam u siebie ( nie mogę jej nigdzie znaleźć ).

Czy to może być przyczyna baterii??