Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Et ok nie będzie obcierać co do oryginalności skoro jest wybite bmw to powinny być oryginalne przydało by się jakieś foto , trochę dziwne że były prostowane bo to 16" a na swoim przykładzie ja przez 4 lata różnych felg bbs 19" nigdy nie musiałem prostować więc nie wiem jaki ktoś jest zdolny by 16 pogiąć :lol:
Opublikowano
Myślę ,że te wybrane przez Ciebie felgi nie pasują do E 9x . Kup jakieś inne dedykowane do tych modeli . Jest ich masa i znajdziesz coś dla siebie :nienie:
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy chcesz kupić komuś czy sobie. Jak Ci się podobają to nie pytaj innych tylko kupuj i ciesz się z jazdy. Ja np nigdy bym nie kupił czarnego samochodu (bo raz już miałem, ale wtedy możliwości wyboru były ograniczone), co nie znaczy, że inni nie powinni kupować. To rzecz gustu.