Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
mam e32 730 90rok samego poczatku mam problem z centralnym zamkiem i z szybami gdy przerecalem kluczyk w drzwich,zapalolo mi sie podswietlanie przycisków miedzy fotelami teraz przyciski swieca caly czas ale szyby nie dzialaja natomiast gdy zwieram blaszki na cewkach w sterowniku szyby opuszczaja sie i podnosza tosamo jest z centralnym zamkiem gdy stykam blaszki w sterowniku zamki zamykaja sie i otwieraja.. Od poczatku nie bylo silownika w drzwiach od kierowcy wlozylem od 520 podobno chcialbym wiedziec czy ten silownik od strony kierowcy rozni sie od tego od pasazera i jeszcze jedno pdczas jazdy odczasu do czasu cos przerywa jak by wszystko gaslo .Moze ktos cos poradzi Edytowane przez seba_ster
Opublikowano
Najpierw przeczysc dobrze modul od centralnego i szyb (pod kanapa, styki). Jak to nie pomoze to sproboj podlozyc jakis inny modul i zobacz jak bedzie. Jak bylo wczesniej?
Serwis BMW. Nie ma rzeczy niemowliwych. Zaraszam - Ireland.