Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, jak w temacie... jaka pojemnosc oraz jaki format zewnetrznych pamieci mozna uzywac w naszych autach. najpierw 1gb fat32 wsadzilem- hula, nastepnie 4gb rowniez fat32 juz nie kce, 16gb rowniez nie dziala. i tak sobie mysle ze sa za duze czy nie kompatybilne???
Opublikowano
Ja mam 4GB i śmiga bez problemu, a w ASO widziałem 8GB w kształcie kluczyka (pilota), więc napewno też działa. Jak z większą pojemnością nie wiem :roll: .
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Ja korzystam z 16GB, bezprobblemowo mp3, wav

Przy okazji 2 pytania

Czy USB odtworzy pliki w formacie FLAC ?

Czy wsadzony pendrive z migajaca dioda na postoju pobiera jakikolwiek prad i powoduje dodatkowe wyladowywanie akumulatora ?

Opublikowano
Witam,

Ja korzystam z 16GB, bezprobblemowo mp3, wav

Przy okazji 2 pytania

Czy USB odtworzy pliki w formacie FLAC ?

Czy wsadzony pendrive z migajaca dioda na postoju pobiera jakikolwiek prad i powoduje dodatkowe wyladowywanie akumulatora ?

Mi nie czyta flac, mam 6FL

A myślisz że taki bez diody nie pobiera prądu :lol: A tak na powaznie w uśpieniu nie ma tam wogóle napięcia więc nie masz co się martwić.

Opublikowano

A myślisz że taki bez diody nie pobiera prądu :lol: A tak na powaznie w uśpieniu nie ma tam wogóle napięcia więc nie masz co się martwić.

Też jestem ciekawy...

Bo skąd ta migająca dioda pobiera prąd - na to miganie przynajmniej (na postoju / w uśpieniu) ???

Jakieś malutkie napięcie musi tam jednak być...

Opublikowano
Odgrywanie wavow jakosciowo na dzwieku odczuwalne vs mp3 - brak straty NA kompresji. No i wystarczy zripowac plytke ;)
Opublikowano
Też jestem ciekawy...

Bo skąd ta migająca dioda pobiera prąd - na to miganie przynajmniej (na postoju / w uśpieniu) ???

Miga do czasu uśpienia czyli około 20minut, później nie tam już zasilana. A tak pozatym akurat dioda\pendrive to pobiera tam najmniej, najwięcej sam MULF około 350mA podczas pracy

Opublikowano
Też jestem ciekawy...

Miga do czasu uśpienia czyli około 20minut, później nie tam już zasilana. A tak pozatym akurat dioda\pendrive to pobiera tam najmniej, najwięcej sam MULF około 350mA podczas pracy

OK, czyli spokojnie mozna pendrive zostawiac w porcie