Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, na wstępie napisze, iż nie chodzi o programowanie kluczyków. Mój problem polega na tym że rozkodowało mi dwa kluczyki tak po prostu samo z siebie. Jeden kluczyk jest używany drugi natomiast rzadko kiedy... w zasadzie tylko po to żeby go naładować. Zakodowałem je i mam znowu to samo :duh: Czy to może być wina padającego akumulatora?Nadaje się do wymiany bo raz na miesiąc muszę go naładować gdyż auto nie odpala. Dodam że sprawdziłem INPĄ i nie mam żadnych błędów. Proszę o pomoc.
330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę
Opublikowano
Siemka nie jestem pewien na 100% ale jak oba kluczyki Ci padaja na raz to nie bedzie w nich wina tylko a alarmie a raczej w podtrzymaniu jego pamieci , widocznie i w nim masz padniete akumulatorki i w momęcie kedy pada Ci bateria to centralka sie rozkodowywuje. To moje przypuszczenie i nie jestem tego pewien ale tam bym szukał przyczyny :)
  • 2 tygodnie później...