Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zapala mi się na zegarach że jest przepalona tylna prawa żarówka z tym że są wszystkie sprawne, czasami gaśnie, ale po wciśnięciu pedału hamulca znów się zapala co może być przyczyna ?

Opublikowano

Albo nie styka gdzieś na moment i już wykrywa błąd (wyjmij, przeczyść, zamontuj na nowo) albo sprawdź jeszcze czy 3-cie światło stopu Ci świeci bo ono jest powiązane błędami w kompie właśnie z żarówkami po bokach.

Pzdr.

Opublikowano

witam

kolego jeżeli chodzi o błąd to jak już kolega Manolito77 napisał może być brak styku lub przewód gdzieś przy klapie przetarty bo i takie sytuacje się zdarzają.

Jeżeli można to podłączę się pod temat, tyle tylko, że u mnie sprawa wygląda troszkę inaczej. w moim turasku nie świeci mi trzecie światło stopu jednak komputer nie pokazuję żadnego błędu. Czy ktoś spotkał się z czymś takim lub wie co może dolegać mojej buni??

Opublikowano

tak jezeli masz kombi .to milem to samo-kabelek w lewym zawiasie przetarty (chyba cienki zölto-zielony) najlepiej jak odkrecisz te oslony plastikowe z zawiasu to tä czarnä oslone kabli musisz poruszac na wszystkie strony, to ujawni ci sie winowakca. a po drugie jak bedziesz to robil to zröb wiazke z lewej jak i sprawej -bo napewno sä w tym samym oplakanym stanie.

a srodkowe swiatlo jest na diodach i nie ma rezystancji wiec i komp tego nie widzi i nie da ci znac. ja zauwazylem jak zawracaleml tylem do wystawy sklepowej(przypadek)

zycze powodzenia :norty: :idea:

z mojä bee nie idzie sie nudzic