Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóz mam pytanie dlaczego mi miga kontrolka od poduszek powietrzynych AirBag ? cały czas miga od czasu kupna autka o co chodzi z tym miganie ?

Pozdrawiam

Opublikowano
podjedz na komputer zyby Tobie to wykasowali, ktos zdejmowal kiere lub odpinal poduche pasazera dla tego miga, a wogole miales poduche ? moze liczniki masz od wersli z poducha

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kontrolka poduszki będzie migała przez 5 minut, po tym czasie zacznie świecić ciągle.

Błąd może być spowodowany przyczynami opisanymi przez kolege Jareknes lub np. matą pasażera, chociaż nie wszystkie e32 miały ten system.

Ja miałem również kłopot z kontrolką poduszki, ale u mnie błąd pojawił się przez słaby akumulator, przy rozruchu nastąpił skok napięcia co spowodowało wyskoczenie błędu.

Reset po podłączeniu załatwił sprawę, także idź za radą kolegi i podłącz pod kompa.

pzdr

yaz

Opublikowano

Tak,miałem od nowosci poduszki ... a teraz ostatnio zdejmowałem poduche bo podłanczlem kierownice elektryczna :) więc podjade na kompa.

Kiedys wycztałem na forum 7er że to wina napinaczy poduszek ... Lecz nie wiem czy to prawda ... moja Beta jest z konca 1.12.1992.

Dziękuje,Pozdrawiam :D

Opublikowano
i to juz jasne kolego, odpieles poduche , wykasuja na kompie i bedzie znowu dobrze.:)

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
Witam koledzy też mam problem z tą poduszką.I problem jest taki że bylem już u paru osób na komputerze i nikt nie umie się połączyć z moim BMW co to może być i jak to zrobić pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a skąd jesteś? jeżeli z okolic warszawy to daj znać, mogę podpiąć twoje auto pod kompa,

ale...przyczyna wystąpienia błędu poduszki może być różna i jeżeli nie jest to czysto software'owa sprawa tylko np wynik uszkodzenia mechanicznego to kasowanie błędu nie pomoże, ale może pomóc w namierzeniu przyczyny.

pzdr

yaz

• 1 miesiąc temu...