Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Porównałem cenę koła pasowego do mojego silnika i na tej stronce z linka powyżej kosztuje 1410 zł a w ASO BMW kosztuje 1070 zł :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki ,nie oto pytałem .Chodzi mi o to tak jak pisałem wyżej czy ta firma na pewno sprzedaje oryginalne części BMW. Kupował ktoś do nich oryginalne części, jakieś opinie ? Interesuje mnie konkretnie termostat który mają przeceniony po 57zł https://www.bmwautoparts.pl/pl/katalog/czesci/11_4066/C014190/0/0/0/0/0/pompa-wody-uk-ch stąd moje pytanie zastanawia mnie ta cena.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
chcesz miec pewnosc idz do aso

Iść nie za bardzo ,do najbliższej ASO mam 100km. Dla tego właśnie pytam bo chcę mieć pewność .

Opublikowano
chcesz miec pewnosc idz do aso

Iść nie za bardzo ,do najbliższej ASO mam 100km. Dla tego właśnie pytam bo chcę mieć pewność .

to zadzowń:)

Opublikowano

Kupowałem przez nich tylko termostat i faktycznie jest to oryginał i wszystko gra, tylko, że ASO potrafi zrobić lepszą cenę. Wyceniałem mnóstwo rzeczy i tylko termostat mi wysłali bo mieli taniej niż w ASO.

Można się targować o rabat nawet przy małych zakupach i mi końcowo nawet termostat za 152zł sprzedali nie licząc przesyłki za pobraniem.