Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chcialbym zamontowac sobie Navigacje 16:9 kolorowa. Wiem, ze tematow bylo od groma, z tym ze moj przypadek jest troszke inny, a ja nie mam zbytnio czasu szukac za duzo.

Mianowicie przedstawia sie to tak, ze ja mam Navigacje monochromatyczna 4:3 [chyba tak to sie nazywa :)]. W bagazniku mam podlaczony ten nadajnik i odtwarzacz CD z mapami. Chcialbym dokupic wielki wyswietlacz kolorowy. Co bede potrzebowal? Co musze dokupic aby zamontowac taki wyswietlacz kolorowy?

Jakie beda koszta takiej zabawy?

Pozdrawiam Kuba

Exx
Opublikowano

Zależy co chcesz mieć czy tylko navi czy również tv i telefon.

Jeśli masz czytnik w bagażniku, moduł gps, itd. To wydaje mi się że tylko monitor 16:9 ale trudno określić czy te pierdoły co masz teraz przy swojej navi są takie same co przy 16:9 tak czy siak realoem.com prawdę Ci powie.

http://zsp10.pless.pl/zapis/bykom.jpg
Opublikowano

Cieżko powiedzić...

Ja mam u siebie taki zestaw ale założony fabrycznie.

- Navi 16:9

- GPS

- TV

- Telefon bluetooth

- Zmieniarka

Niewiadomo czy wejścia kabli z twojej navi będą pasować do 16:9, nie wiadomo czy twój moduł GPS będzie z nią działać... i to chyba tylko tyle z wątpliwości. Reszta nie ma wpływu. Niestety nie potrafię udzielić Ci dokładnej odpowiedzi ponieważ nie wiem jakie są dokładnie wejścia w twojej navi.

http://zsp10.pless.pl/zapis/bykom.jpg
Opublikowano
pod panel klimy jest specjalna ramka, kosztuje grosze, wkłada się w nią ten panel wyjęty z góry. monitor jest 2-częściowy - ta część wysuwana i ta część którą się montuje na stałe. ale zakładam że kupisz już komplet.
Opublikowano
No tak, jak coś to kupię całość. Ale chodzi mi o to czy wystarczy tylko ten monitor kupic czy jeszcze coś? Skomplikowana jest taka wymiana?
Exx