Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów. Korci mnie zmiana obecnej nawigacji (ekranik pomarańczowy ok.6cm na 3) na tą professional. Proszę o info,czy potrzebuję tylko monitor,czy także czytnik dvd,a może coś jeszcze... Dodam,że mam teraz dvd monochromatyczne w bagażniku i działa to bardzo dobrze. Zmieniłem oprogramowanie na polskie. Tyle,że professional unowocześniłby nieco wnętrze. Ale jeśli to duży koszt i dużo grzebania to zrezygnuję z pomysłu. Proszę o wypowiedzi oraz cenne rady!
Nic nie stuka nic nie puka...
Opublikowano
na pewno mniejszy koszt niż montaż od zera. czytnik dvd może zostać, ale musisz na pewno kupić monitor i stelaż pod panel klimatyzacji (grosze) oraz prawdopodobnie położyć nową wiązkę.
Opublikowano
Dzięki. A co to znaczy położyć nową wiązkę? Czy to oznacza zdejmowanie tapicerki i tym podobne sprawy? Takie rzeczy mnie odstraszają,bo potem trzeszczy jak w polonezie... Mam złe doświadczenia po naprawie lakierniczej. Musiałem poprawiać po papudrakach.
Opublikowano
Dzięki za pomocne linki. Chyba dam sobie spokój.Kase odłoże na serwis pozimowy i turbo,które pewnie kiedyś padnie,choć na razie tylko lekko pogwizduje... A co myślicie Panowie o tym sławetnym DYNAVINIE? Wygląda pociągająco,ale opinie na forum są,rzekłbym, lekko wydrwiwające to urządzenie.