Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

nie dzialaja mi ksenony skretne, od czego zacząc sprawdzajac podzespoły, od wymiany modułow, czy moze jest jakis inny sposób na sprawdzenie usterki, od czego zacząc? :( prosze o pomoc

pozdr

Opublikowano
od podpięcia auta do komputera i sprawdzenia zapisanych błędów

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Może to głupia sugestia , ale jak sprwdzasz że nie działają? Jeżeli masz automat i podjeżdzasz do sciany sprawdzić to musisz miec na D , bo na P i R nie będą skręcać.
Opublikowano
Kolego mam automa i jak skrecam na postoju to tampy skrecaja i tak wogole to pisze w instrukcji ze na postoju beda skrecac w prawo a w lewo nie zeby nie oslepiac innych aut. tez mam problem ze skretem od niedawna padla mi lewa lampa na kompie nic nie ma zadnych bledow. kolega robil reset lampa idzie kierowca gora dol a na boki nie i nie wiem co moze byc tego problemem.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Czy przyczyna nie dzialania swiatel adaptacyjnych moga byc bledy o niesprawnosci jednego swiatla mijania i jednego postojowego(oba niezgodne z prawda i dajace sie wykasowac)? Poniewaz zaden inny blad nie pojawil sie w kts.