Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam kilka pytań odnośnie tego autka; :D

1. Na gazie lepiej się zbiera niż na benzynie gdzie wina? filtr paliwowy wymieniłem na wolnych obrotach cyka pięknie jak i na gazie słychać jedynie wydech lecz przełączając z benzyny na gaz robi się istny szatan w porównaniu z benzyną gdzie wina świece itd? czy przepływomierz też ma coś do tego? a i na benzynie pow. 5 tys. obr. ładnie ciągnie dopiero

2. Macie może jakiś sklep czy człowieka który sprowadza sensowne części za rozsądną cenę? allegro dopada dwa razy przejechałem się na częściach do ludzi tym bardziej ze do bemek tanie one nie są ale cóż marka robi swoje :D

Opublikowano
Jaki masz gaz ? Opis sugeruje ze II generacji , takie zjawisko mialem w 5er kryza w ukladzie dolotowym zmiejsza jego przekroj . i powietrze zasysane jest z oporami, Co jakisz czas trzeba zrobic 100 km na samej Pb zeby uklad sie odmulal

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg