Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zauważyłem lekko zawyżony apetyt na benzyne w moim compacie, podejrzewam że to lambda padła, chyba że macie jakieś inne typy albo pomysły. Pytanie czy ktoś z Wrocka bądź okolicy ma kompa do e36 i mógłby mi pomóc zdiagnozować problem (oczywiście za jakieś 0,7) lub czy możecie polecić miejsce gdzie warto wybrać się na kompa nie zostawiając tam nie wiadomo ile kasy (nie wiem jakie są ceny ale nie powinno być chyba więcej jak 50-70 zł?).

Proszę o wyrozumiałość jeśli jest jakiś lepszy dział do tego to proszę moderatora o przeniesienie tematu tam.

Z góry dzięki za odpowiedzi i ewentualną chęć współpracy ;)

Opublikowano
Poszukaj w gazetach i podzwon.Komp cos podpowie,moze sonda,czujnik temp.

No właśnie bardziej chodziło mi o kogoś kogo polecacie, a nie o gościa co przyjedziesz i powiesz że masz chyba padnietą lambdę, a on nie wiedząc co jest powie: "no, to na pewno lambda" a po tym jak jej wymiana nie pomoże to zacznie kombinować, że widać coś jeszcze jest zje....e. No i nie ukrywam że bardzo liczę na forumowiczów ;)

Opublikowano
Albo zaglądaj do działu Diagnostyka, tam znajdziesz ludzi którzy ci pomogą :-)