Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy wiem że temat już był na forum ,ale nawet tutaj nie mogłem wywnioskować czy warto się bawić w ledy do ringów ,jak tak to jakie ?i czy to wiąże się z jakimiś kłopotami ,pomóżcie bo im więcej czytam ,to coraz mniej wiem .pozdrawiam.(dodam że mam e 60 przed liftingiem) .
Opublikowano
Mam ledy nie pamiętam tylko jakiej mocy i ci powiem że w dzień to szału nie ma,wieczorem jest nawet fajnie. Kupowałem na allegro,firma chyba z Jasła. Zadnych przeróbek nie musiałem robić. Wiem że są też ledy 5W ale nie wiem jak one świecą.
Opublikowano
Też mam ledy, szału tak jak pisze kolega wyżej nie ma. Wieczorową porą to nawet przyjemnie wyglada. Żadnych przeróbek nie trzeba, ja musiałem zdemontować reflektory przy ich wymianie, bo niestety ak mocno siedziały, że nie szło ich odkręcić, po demontażu też trochę się napociłem zanim zeszły. Niestety musiałem też reklamować jednego leda bo swiecił słabiej. Trochę porysowałem sobie zderzak przy tym zdejmowaniu i zakładaniu, pod osadzeniem lampy, na szczęście przykryła to lampa i nic nie widać ale fakt faktem się porysowało :(
Radość sprawia, że serce przyśpiesza