Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie :) szkoda ze w pierwszym temacie jaki zakladam musze pisac o problemach ale no coz..

Mam problem ze na wyswietlaczu swieci mi sie kontrolka od szyby z wykrzyknikiem i nie dziala mi szyba kierowcy i tylnie z przyciskow.. Z pilota dzialaja wszystkie procz kierowcy wiec sadze ze tam tkw problem.. Podmienilem sterownik szyb i nic.. Odlaczalem akumulator i tez nic.. Czy bez skasowania bledu szyba nie bedzie chodzic? Blad moze blokowac sterownik? Gdzie znajde w inpie sterownik od szyb? Lub czy idzie inpa zrobic test szyby? Dodam ze jak podlacze sterownik szyb to lewe lusterko idzie w dol bez przerwy.. Dziekuje za kazda pomoc.. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kasowalem cos takiego kolesiowi w e60 ale DIS'em nie inpa. DIS wywala wszystkie bledy i wtedy mozna je wykasowac hurtem, no chyba ze jest cos uszkodzone to wtedy wymiana.
Krzysztof