Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chwilowo jak niektorzy z Was wiedza ogarnaim swoje 528i. Czytam codziennie sporo i wiele sie tutaj ucze. Nasunelo mi sie dzis jedno pytanie.....

Czy istnieje idealna E39? :evil: Taka, gdzie nie musicie nic robic? Za niczym szperac? :) :) :) :)

Takie gotowe i dzialajace na 101% auto? mam wrazenie, ze nie ma :8)

Czytam wiele tematow i wciaz to samo, "moze to jest ten element odpowiedzialny za prace tego elementu, ktory jest odpowiedzialny za ten element?" :D :D :D

Cholernie skomplikowana maszyna z tysiacami drobnych gizmo, setki kabli i zaleznosci :) szlag moze trafic czasami.

Niby niwiele tych rzeczy u mnie, same drobiazgi a jednak cala lista.

Ale coz zrobic, piekne auto i ta choroba jest na cale zycie! :)

Definicja szalenstwa - robienie wciaz dokladnie tej samej rzeczy w dokladnie ten sam sposob oczekujac zupelnie innego ofektu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pewnie że jest.Takie w muzeum BMW lub takie które stoi :norty: w garażu.

Skomplikowane jest ale jeszcze w przyzwoity sposób.Zobaczysz jakie będą skomplikowane nasze następne(nowsze) auta.

Trochę bez sensu twój temat.Jakby były wszystkie idealne to nie było by tego forum zresztą wielu innych również.

Pzdr.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

idealne? :D ja swoje też chciałem doprowadzić do idealności :D.Włożyłem w to auto już chyba z 20tyś-30tyś i znów pewnie coś się popsuje :D ale bardzo podoba mi się model e39 Bo zawsze marzyłem o e39 odkąd wyszło z fabryki i chyba to auto to spełnienie dziecięcych marzeń dlatego mam taki sentyment do tego modelu :)

A tak poza tym lubię wypić piwko i pogrzebać w aucie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Włożyłem w to auto już chyba z 20tyś-30tyś

O Jezu !!!!!!!!!!!

A tak poza tym lubię wypić piwko

No kurde ja też :D :8) :cool2:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Włożyłem w to auto już chyba z 20tyś-30tyś

O Jezu !!!!!!!!!!!

A tak poza tym lubię wypić piwko

No kurde ja też :D :8) :cool2:

Cichy ale to przez 3 lata :D wiesz jak to jest sam byś policzył to byś się zdziwił:D Trochę sam sobie z nie którymi rzeczami jestem winien kosztów :) ale trzeba płacić za błędy ;)

Dodam że w tym czasie zrobiłem 70-80tyś

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

To co innego.Jakbym policzył........ech może lepiej nie.

Ważne że zostaje nam "idealne piwko" :mrgreen:

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Ja na razie tylko 7 tysi,ale plany są na zagospodarowanie kolejnych 10.Fura wymarzona,V8 z przodu więc nie będę żałował.
Opublikowano

Ja się powolutku przymierzam do jakiejś ładniej 540 ale sam sobie sprowadzę z szwajcari i już nigdy nie sprzedam tego auta :D

To co innego.Jakbym policzył........ech może lepiej nie.

Ważne że zostaje nam "idealne piwko" :mrgreen:

Oj dla mnie to jeden z lepszych relaksów :) muzyczka piwko i auto :D

Opublikowano

Nie zrozumcie mnie zle, ja tez to lubie. Na codzien siedze w zabytkowych autach wiec grzebanie to dla mnie normalka :)

I jest duzo racji w tym, ze E39 to spelnienie marzen. Zawsze mi sie podobalo i jest. Choc jako zabawka - ma to zle i dobre strony. Chce sie zeby bylo idealne i pakuje kase :)

Co do 30.000PLN i 80.000KM to wychodzi 0.37PLN za kilometr :cool2: taniej niz taryfa a ile zabawy :)

Definicja szalenstwa - robienie wciaz dokladnie tej samej rzeczy w dokladnie ten sam sposob oczekujac zupelnie innego ofektu.