Skocz do zawartości

e39 523i Dzwonienie przy przyspieszaniu i bład po hamowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i potwierdza się,że BMW jest nieprzewidywalne i tajemnicze jak kobieta :mrgreen: .

Ale musisz się jednak podpiąc pod .............idealne piwko. :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Witam serdecznie Panowie prosze o pomoc poniewaz mam podobny problem jesli chodzi o TZW. dzownienie otoz dzwoni mi taki sam dzwiek gdy jade an hamulcu recznym czy odpalam samochod jest specyficzny dziwek -problem polega na tym gdy jade i w czasie trasy zadzwoni czy to moze byc blad Komputera ??? prosze o Pomoc i serdecznie pozdrawiam wszystkich Beemiarzy :D
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam odświeżę temat wczoraj wyskoczyła mi znów kontrolka od zużycia klocków i widzę, że z tyłu już nie wiele zostało. Jutro mnie czeka trasa koło 600-700km czy wystarczy mi klocków. Ile można zrobić kilometrów po takim komunikacie. Czy z przodu i z tyłu wozu są takie same czujniki zużycia klocków gdyż ostatnio przy zakupie klocków z przodu kupiłem 2 sztuki czujników. I jestem Ciekaw czy będą pasować i z tyłu