Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

niedawno zaliczyłem spotkanie z latarnią. W efekcie tego mam z tego co udało mi się dostrzec prawą przednią część samochodu zniszczoną. Do zrobienia podłużnica, kielich, fartuch, zderzak, wzmocnienia z przodu, błotnik, nadkole, lampa, odboje zderzaka itp z prawej strony. Czy ktoś zna dobrego blacharza w Warszawie który potrafi "przeszczepić" prawą ćwiartkę w miejscach oryginalnych spawów? Takie ćwiartki w normalnej cenie (kielichy, podłużnica i fartuch) dostanę na szrotach. Potrzebuję dobrego blacharza który potrafi to zrobić a nie jakiegoś pana Henia.

Silnik nie tknięty, cała reszta samochodu też.

I proszę bez opinii typu: bez sensu, że ie rozleci itp....uważam że jak się ma dobrego blacharza to potrafi to zrobić solidnie bez dalszych problemów.

Opublikowano
Witam,

niedawno zaliczyłem spotkanie z latarnią. W efekcie tego mam z tego co udało mi się dostrzec prawą przednią część samochodu zniszczoną. Do zrobienia podłużnica, kielich, fartuch, zderzak, wzmocnienia z przodu, błotnik, nadkole, lampa, odboje zderzaka itp z prawej strony. Czy ktoś zna dobrego blacharza w Warszawie który potrafi "przeszczepić" prawą ćwiartkę w miejscach oryginalnych spawów? Takie ćwiartki w normalnej cenie (kielichy, podłużnica i fartuch) dostanę na szrotach. Potrzebuję dobrego blacharza który potrafi to zrobić a nie jakiegoś pana Henia.

Silnik nie tknięty, cała reszta samochodu też.

I proszę bez opinii typu: bez sensu, że ie rozleci itp....uważam że jak się ma dobrego blacharza to potrafi to zrobić solidnie bez dalszych problemów.

To jednak źle uważasz, chyba nie widziałeś auta, które miało drugi wypadek po ingerencji w podłużnice. Tym niemniej życzę bezpiecznego użytkowania.

pozdrawiam Bartek
Opublikowano
Dlatego nie chcę ich prostować tylko zastąpić całą stronę nowymi i spawanymi w miejscach oryginałów. Dlatego poszukuję kogoś kto jest w tym dobry a nie rzeźbi i cuduje. A trudno się przebić przez ten spis warsztatów...sporo to lakiernicy albo sama mechanika bez blacharki...stąd moje pytanie czy ktoś zna takiego blacharza w Warszawie i okolicach...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.