Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem ponieważ chce do swojej BMW E30 Cabrio 1,8I , 1993 rok , Zamontować sportowy tłumik Firmy ulter :http://new.ulter.com.pl/offer/dedicated/25/bmw_e30-4-cyl-/50#186 . Jednak w tytule Aukcji napisane jest że ten tłumik jest do BMW E30 4 cyl. (1987-1991, TOURING,SEDAN) , czy będzie pasował do mojego Cabrio 1993 rok ?
Opublikowano
A może macie jakieś propozycje , jaki tłumik mogę zamontować do mojej e30 ? Uprzedzam że nie robie w mojej E30 żadnego wiejskiego tuningu , odrestaurowuje ją w pełni w orginale , ale myśle że sportowy tłumik nie powinien zepsuć całego YoungTimerowego efektu ?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jeżeli chodzi o tłumik, jak nie chcesz "wiejskiego" tuningu, to wskocz na www.proex.pl Mam obecnie zamontowany ich tłumik, ciekawy pomruk bez wycia, nie męczy nawet przy trasie (ostatnio jechałem ze znajomym, który ma chyba jakiegoś RM'a czy jakoś tak i po 200 km czułem się katastrofalnie-królowa angielska określa to jako narastającą migreną, a mnie po prostu łeb nap...ał od hałasu, dodatkowo jestem po badaniach diagnostycznych i był sprawdzany hałas, mieści się w normie, więc raczej jak nic dodatkowo nie pokombinujesz to odpada wątpliwa przyjemność utraty dowodu.... :D
Opublikowano
swojej E30 Cabrio 1,8I , 1993 ro
Aukcji napisane jest że ten tłumik jest do BMW E30 4 cyl

:duh:

przecież silnik 1.8 to 4 cylindry i raczej nie widzę problemu dlaczego ma nie pasować,