Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich kolegów!

Od kilku dni mam pewien problem z brakiem sprzęgła tzn. jest wyciek pod aute codziennie rano nie mam sprzęgła i muszę pompowa aż dojdzie do wysprzeglika..

Dziś byłm na kanale myslałem że to z wysprzeglika cieknie schodzę i oglądam a wysprzęglik suchy ale dopatrzyłem się że cieknie od dołu na łączeniu skrzyni biegów z silnikiem jak myślicie co mogło pas zimering czy cos innego z tego co widze to nie mam tej metalowej uszczelki między skrzynia a silnikiem ale nie jestem pewien ale wcześniej się nic nie działo... Z gór dziękuje za odpowiedź :D

Opublikowano
wydaje mi sie ze to wsprzeglik cieknie tylko wlasnie w miejscu w ktorym siedzi w skrzyni i stamtad scieka srodkiem po obudowie skrzyni.Jakos inaczej tego nie widze.Sa zestway naprawcze do wysprzeglika ,ewentualnie kupno nowego badz uzywanego.
nie jedź szybciej niż myslisz...
Opublikowano
Sa zestway naprawcze do wysprzeglika ,ewentualnie kupno nowego badz uzywanego.

W moim aucie ciekło troche, jak postało ze 2 dni to trzeba było odpowietrzać sprzęgło.

Najlepiej kupić nowy, ja kupiłem nowy za 50zł a za same zestawy naprawcze chodzą po 30 zł.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<