Skocz do zawartości

318tds elektryk pilnie potrzebny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam potrzebuje porady elektryka trafia mi sie podobno dobry silnik 1.8 tds ale juz ma sprzedana stacyjke z kluczykiem i niemozna odpalic motoru aby go posluchac moje pytanie jest takie czy jak wezme swoja stacyjke i kompa to da sie go uruchomic? prosze o porade
Opublikowano
Nie da się chyba , że będziesz miał z tdsa 1.8 kluczyk , komp i EWS. Może się myle ale jak usiebie podmieniałem to z takiego samego modelu.Chyba , że nie ma EWS to samą stacyjke i kluczyk
Opublikowano
czyli jak bede mial kompa i stacyjke z takiego samego modelu to sie nieda odpalic? to gdybym go kupil do swojej to tez lipa?
Opublikowano
Jak w autku w którym brakuje stacyjki jest ews to lipa . Musisz wtedy założyć do niego stacyjke , kluczyk (z transponderem) , EWS i kompa . Chyba , że znajdziesz kogoś kto zakoduje nowy transponder bez starego pod EWS , to wtedy tylko stacyjka i kluczyk z nowym transponderem
Opublikowano
Jeżeli przełożysz silnik do swojego auta to nie ma problemu ale jeżeli chcesz odpalić silnik w dawcy którym nie ma stacyjki ani kluczyka i jest EWS to będzie ciężko