Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem świeżym kierowcą który nadal jeszcze zdaje prawko i moim marzeniem od małego było posiadanie własnego BMW i proszę nie pisać o tym że młody kierowca nie powiniem dotykam BMW ale skąd mam się nauczyć na tylno napędowych samochodach a mam takie zdanie że takie BMW jest 100 razy bardziej bezpieczne od Poloneza

Chciałbym się dowiedzieć do muszę wiedzieć przy zakupie 3 i na co mam uważać. Najbardziej podoba mi się E46 ale z moim budżetem mogę narazie tylko popatrzeć ;D

Kwota jaką mam do wydania to 10 000 zł jakie modele polecacie i co muszę wiedzieć jako przyszły właściciel BMW

Opublikowano
szczerze to żadnego z tych dwóch samochodów bym nie kupił skoro masz do wydania około 10 tys to szukaj coś w tej cenie a nie za 5 czy 6 tys
Opublikowano
Myślałem o 316 według mnie to jednak będzie dobry wybór ale i tak chciałbym usłyszeć wasze opinie nie chcę auta z dużo mocą czytałem też o 318 to będzie dobra propozycja ?
Opublikowano
Nie patrz na silnik (pojemność) a patrz na stan auta. Za 10 tys. możesz kupić zadbany egzemplarz w którego po za okresowymi wymianami (oleje, filtry, klocki) nie będziesz musiał nic robić. Jak za rok stwierdzisz że chcesz mieć 200 czy 300 koni to zmienisz auto. Nauczysz się obycia z RWD. Odłożysz pieniądze i kupisz wymarzone auto.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
Na dużej mocy mi nie zależy. Poszukałem niemieckie aukcje motoryzacyjne i znalazłem pare fajnych okazów 316 i 318 jest sens sprowadzać takie auto z niemiec cena mniej więcej wynosiła 2000 euro a ile wyniesie cło i te inne opłaty jest w ogóle sens ?
Opublikowano
Na sama rejestracje auta (silnik poniżej 2000ccm) wydasz ok 1300zl (akcyza, tłumaczenie papierów, nowe blachy,urząd skarbowy, recykling itp.)

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )