Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A czy możecie mi powiedzieć czym się róźni seria 3 od seri 5?

To są dwie zupełnie inne klasy samochodów. E34 to limuzyna, jeżeli chcesz kupić 2.0 i szaleć to już lepiej weź e36 w takim silniku bo lepiej jeździ niż E34 z takim motorem, a jesteś bardzo młody (94) więc nie mów mi, że szaleć nie będziesz... Jeszcze nawet prawka nie masz ;) Nie lepiej na pierwszy samochód jakąś Corse C za takie pieniądze? Nie będzie kusić żeby zarzucić tyłem, a przynajmniej na benzynie zaoszczędzisz ;D

Brokatrot Metallic
Opublikowano
Ach, i tu właśnie bolączka ;p Chodzi o zarzucanie tyłkiem ;p Ale nie cały czas, teraz mam Omege A do "ćwiczeń" jazdy ( rodzice wiedzą że normalnej, do prawka) i tak samo kusi ;) ale można i normalnie jeździć i zaoszczędzić na wspomnianej bęzynie :) A Taka E36 przy szaleństwie ile np tobie paliła? Pytam bo każdy chyba kiedyś, chociaż raz próbował mozliwości swojej BMW :D
Opublikowano
A Taka E36 przy szaleństwie ile np tobie paliła? Pytam bo każdy chyba kiedyś, chociaż raz próbował mozliwości swojej BMW :D

Ja nie mam i nie miałem E36, mam to co w opisie po prawej stronie czyli E34 2.5l 192hp, tyłkiem nie zarzucałem, gum nie paliłem, samochód traktuję jak członka rodziny, oczywiście zdarza się, że ją pogonie pod czerwone pole, przy takiej jeździe spali ile wlejesz. ;)

Napisałem o E36 bo z tym samym silnikiem 2.0, co w E34 jeździ o niebo lepiej gdyż jest dużo lżejsza, pali tyle samo lub nieco mniej co E34.

Ogólnie rzecz biorąc nie znam Cię, nie wiem jaki jesteś, ale podejrzewam, że ze wspomnianej spokojnej jazdy w twoim wykonaniu nic nie będzie, ale młodość ma swoje prawa... oby nikomu to nie zaszkodziło.

I jak już kupisz to dbaj o Nią, postarajmy się zmienić wizerunek posiadacza Bmw, myślę, że dużo osób mnie poprze, bo zobaczyć teraz na ulicy zadbaną E34 albo E36 to rzadkość, a co dopiero np. E30.

Brokatrot Metallic