Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Ostatnio wymieniłem dwumas+sprzęgło oczywiscie rezulatat zadowalajacy, pozostało tylko jedno "ale"...

Otóż przy gaszeniu jest nadal chrobot... Duzo mniejszy niz wczesniej bez porownania..

Czy ten model tak ma ? Czy moze wina lezec jeszcze po stronie KOŁA PASOWEGO? Mechanik mowił ze mam troche spękane...

Pzdr! :cool2:

Opublikowano
Ja tez jestem po wymianie kpl sprzegla i nadal chrobotanie wystepuje przy gaszeniu. Niedlugo bede zmienial poduszki pod silnikiem bo jedna juz sie wykonczyla a druga jest na wykonczeniu i zobaczymy co bedzie wtedy z tym gaszeniem.
Opublikowano

skovron czekam rowniez na info :cool2:

Zmien je już najlepiej hahaha :norty:

BO u mnie 1 lewa tez do wymiany jest ale nie wiem czy chrobot jest przez to czy przez koło pasowe...

Pzdr!

Opublikowano

No wlasnie tak jak by wał korbowy podczas gaszenia wpadal w drgania... Bynajmniej jest tak u mnie... Czyli koło pasowe pewnie... Hmm narazie nie mam kasy na nie pojezdze moze nic sie nei stanie :8)

Do tanich nie nalezy...

pzdr!