Skocz do zawartości

320i touring z silnikiem N46 kto posiada?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Poszukuję właściciela- użytkownika BMW E46 touring najlepiej z rocznika 2004-2005 z silnikiem N46 1995 cm. Jestem posiadaczem takiego właśnie autka i nie posiadam na nim naklejki znajdującej się na słupku przy fotelu kierowcy na której są podane ciśnienia w różnych rozmiarach opon. Prosiłbym o zrobienie zdjęcia tej naklejki lub podanie malutkiego numeru naklejki który znajduje się w jednym z rogów. Próbowałem zamówić tą naklejkę w ASO jednak potrzebny mi ten właśnie numer. Proszę o fotkę na adres [email protected]

pozdrawiam

Edytowane przez GRACUS7
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Czy nikt na tym forum nie posiada takiego auta aby udzielić wsparcia ?? mam rozumieć że moja lala jest wyjątkowa ??????????? ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziwne że ASO nie potrafi dobrać naklejki po numerze VIN.
Opublikowano
no na pewno jest wyjątkowa, bo nie było 320i z silnikiem N46, były tylko z M52 i M54. może masz na myśli 318i N46.
Opublikowano

No tak masz rację jest to 318i N46 http://bmwfans.info/vin/decoder/?decode=pp74099 a 320 wzieło mi się odruchowo bo 1995 cm i w dowodzie rejestracyjnym mam wpisane 320. Przy rejestracji zwróciłem uwagę na to w wydziale komunikacji ale oni stwerdzili że tak ma być ;)) więc tak zostało.

Chciałem zmienić model w tytule jednak nie widzę takiej opcji.

Opublikowano
Zgadza się, ciśnienia mam w instrukcji jednak mi chodzi dokładnie o nr naklejki którą chcę kupić bo stara została zniszczona, Chyba jakaś kobietka obcasem za wysoko sięgała ;))
Opublikowano
Zgadza się, ciśnienia mam w instrukcji jednak mi chodzi dokładnie o nr naklejki którą chcę kupić bo stara została zniszczona, Chyba jakaś kobietka obcasem za wysoko sięgała ;))

Hmm, a realoem.com Ci jakoś z pomocą nie przyjdzie, jak wpiszesz swój vin?

Opublikowano
polecam dokupić naklejkę, koszt co prawda spory jak na kawałek papieru bo z 40zł, ale przynajmniej oszczędzisz sobie kiedyś gderających oglądaczy podczas sprzedaży.