Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj zauważyłem ze podłoga od pasażera, trochę się zapadła.. pod autem wszystko jest normalnie są tam osłony i nic od spodu nie było stuknięte. Ta zapadniecie jest tylko z prawej strony czyli jak siedzi pasażer to jego prawa noga jest troszkę wduszona i jest tam miękko a po lewo jest normalnie. Co może być przyczyną?

pozdrawiam.

Opublikowano
pod wykładzina są takie zrobione z twardego styropianu płyty. może ktoś tam kombinował, coś było robione i nie włożył jej z powrotem.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam Szanownych kolegów,

trochę odgrzebałem kotleta, nic na forum E9x nie znalazłem, a wydaje mi się, że właśnie ten temat jest odpowiedni.

Mam problem z wykładziną od strony kierowcy, mianowicie w dwóch miejscach mam znacznie wydeptaną podłogę :/ jest to strasznie irytujące i nie wygląda dobrze, zarówno z dywanikami welurowymi jak i gumowymi - wklęśnięcia widać gołym okiem, fakt na zegarze 230 000 także, zdaję sobie sprawę, że pewne części zostały już wyeksploatowane, przeglądałem realoem i znalazłem coś takiego:

http://realoem.com/bmw/diagrams/k/b/250.png

Pozycja nr 03 El. wkł. podłogi przedni lewy 1 51477066979

Czy wystarczy wymienić ten element?

Pzdr.