Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich!Mam taki problem.Jak włączę postojówki świecą mi się z przodu delikatnie ringi i kierunki a jak włączę światła mijania to kierunki gasną.Gdzie czego szukać?Proszę o poradę
Opublikowano

Witam

Kolego w naszych autach jest tak, że jak przepali sie Tobie żarowka w pozycjach to jako "zamiennik" zapali sie kierunek czyli w Twoim wypadku może żarowki w ringach są na wyczerpaniu i komputer już ich nie "widzi".

Opublikowano
Witam

Kolego w naszych autach jest tak, że jak przepali sie Tobie żarowka w pozycjach to jako "zamiennik" zapali sie kierunek czyli w Twoim wypadku może żarowki w ringach są na wyczerpaniu i komputer już ich nie "widzi".

Zarówki w ringach nie są prawdopodobnie takie jakie być powinny.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oryginalnie w ringach są żarówki 10W, jak ktoś założył tam 5W, to tak będzie świeciło. Żarówki 10W ciężko kupić (przynajmniej u mnie w rzeszowie, ja na allegro zamawiałem), więc pewnie ktoś zapakował 5W.

Wymień jedną na właściwą i zobacz czy pomogło :wink: