Skocz do zawartości

735 IL ALPINWEIS USZKODZONA SKRZYNIA 7 PINÓW POTRZEBNA !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM. DZISIAJ STAŁEM SIE SZCZĘŚLIWYM POSIADACZEM PIĘKNEJ 7-MKI. SZUKAŁEM PONAD ROK I ZNALAZŁEM PIĘKNY EGZEMPLARZ SHADOWLINE Z USA ALE SKRZYNIA DZIAŁA TYLKO NA R. CZY CIĘŻKO DOSTAĆ TAKĄ SKRZYNIE ? MOŻE TO NIE SKRZYNIA ? POMOCY !!! MOŻE WŁOŻYC MANUAL ? MAM SKRZYNIE PEDAŁY ITP ALE OD 2.5 TDS , TO RACZEJ NIE BEDZIE PASOWAC ALE LICZNE NA POMOC
Opublikowano
No jaki problem?...albo reanimujesz tą z samochodu albo kupujesz używkę...jeżeli chcesz manual to też jest to możliwe bo były manuale z silnikami M30...sam taką miałem kiedyś.Pozdrawiam.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja bym 7-ki na manual nie przerabiał bo mi jakoś to nie pasuje :? ale jak kto woli... Jakby co to mogę Ci podesłać dwa numery telefonów do kolesi co mają "pewne" skrzyni, ale jak mówisz że masz ładną sztukę to radzę zrobić remont skrzyni i konwertera i będziesz pewny bo używany automat może chodzić cudnie a za 2 dni się okaże że jest do remontu i tak właśnie było z moim... Te skrzynie w cenie 900zł i 1000zł obydwie z konwerterem. Pzdr.