Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ave!

Sobie kupilem wlocha i gada do mnie jak to wloch, ni w ząb nie rozumiem. Znalazlem tu w linkach, ze kluczyk w pozycje pierwsza i prawy przycisk na zegarach sie wdusza i trzyma, az sie pokaze język. Ale wduszam i już mie ręka boli od tego wduszania, a on nic tylko test 01 itd. Nie dziala trzymanie ani przez 10 sek, ani przez 20 i dłuzej. Ma ktoś jakąś magiczną recepturę? Może trzeba jednocześnie przytrzymać włącznik lampki na prawym tylnym słupku, albo splunąć przez lewe ramię? (nie próbowałem bo mam velur ;-)) HELP!

R.R.

Opublikowano

No to dramat! :mad2:

Na serwis chwilowo nie mam kasy, kupilem furmanke, zarejestrowalem, ubezpieczylem i zagazowalem no nie wspominajac o wlozeniu 2 tys w naprawy pierwszej potrzeby. No nic bedziemy sobie na razie gadac po wlosku. Dzieki

Opublikowano

to wcisniecie przycisku dziala w e34 :)

tutaj zmienisz jezyk w monitorze nawigacji w opcjach zdaje sie, ja sobie ustawilem angielski a mialem niemiecki

pogmeraj tam w menu

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Pod warunkiem, że ma navi ;)

W przeciwnym przypadku pozostaje serwis.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Nie mam NAVI :mad2: :cry2: Dobrze ze chociaz telefon dziala. Co prawda mi niepotrzebny za bardzo, ale pozostal na pocieszenie. Niestety instrukcja obslugi do telefonu tez jest po wlosku :mrgreen: No ale w sumie nie musze umiec zapamietywac telefonow, nie musze nawet umiec odbierac bo sam odbiera i na glosniki zalacza. Wystukuje sie numer klika w sluchawke i juz mozna gadac. :D A nie moglo byc tak prosto z jezykiem?? :duh: