Skocz do zawartości

WYCIERACZKI NIE DZIALAJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam problem z e34 525 24V automat.Mianowicie,problem dotyczy wycieraczek. Cjodza tylko na 3 biegu. Moze powiedzie mi gdzie znajduje sie przekaznik od wycieraczek,moze to w czyms inny tkwi problem. Podpowie ktos? Z gory dziekuje.
Opublikowano
sprawdź bezpiecznik najpierw..

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Bezpieczniki sa ok. Tez obstawiam modul komfortu,tylko ktory to jest,bo sa dwa takie duze. Jednego nawet rozebralem,i sa w nim tylko jakies pstryczki( na zasadzie przekaznika).Moze ma ktos zdjecie tego modulu i przekaznika.
Opublikowano

Cześć.

Sprawdź przekaźnik pod kanapą od strony kierowcy, kolor tego przekaźnika jest jasno niebieski. U mnie podmiana tego przekaźnika wystarczyła. Jak masz możliwość to pożycz od kogoś na chwilę i sprawdź.

Pozdrawiam

Opublikowano
Cześć.

Sprawdź przekaźnik pod kanapą od strony kierowcy, kolor tego przekaźnika jest jasno niebieski. U mnie podmiana tego przekaźnika wystarczyła. Jak masz możliwość to pożycz od kogoś na chwilę i sprawdź.

Pozdrawiam

Nawet takiego nie mam.Mam jakies dwa male zolte przekazniki. Juz nie mam pojecia gdzie szukac. Trzech elektrykow poddalo sie na tym. :(