Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z włącznikiem świateł w mojej 316 compact. Otóż po włączeniu świateł ringi zapalają się momentalnie natomiast światła mijania zapalają się z opóżnieniem 2-3 sekund. Nie wiem czym to może być spowodowane ale czasem jest tez tak że po włączeniu swiateł mijania (jak zaskoczą) gasną one i zapalają się znów co chwile. Wydaje mi się że wina lezy po stronie włącznika. Chcę go wymienić i dlatego chciałem zapytać czy mogę go zastąpić innym włącznikiem, nie takim jak jest oryginalnie w compactach, ciągnięty do siebie tylko przekręcany. Istnieje taka możliwość? Domyslam się że będę musiał dołożyć także pokrętło regulacji natężenia oświetlenia deski bo w oryginalnym włączniku jest już zamontowany.
Opublikowano
a mi się wydaje,że wina leży po stronie przekaźnika
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
jest on w puszce z bezpiecznikami,a który to -nie wiem zobacz na schemacie albo rozpiska powinna być na wieczku puszki
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
Wiem że rozpisak jest na wieczku puszki ale nie znam niemieckiego:( Istnieje polska rozpiska? wydrukował bym i wsadzil do puszki z bezpiecznikami